Menu

Diensten

WAT DOEN WE ALLEMAAL?

METONSWERKEN_POSNEG 1

MET ONS WERKEN?

We doen alles in huis is een utopie maar we doen aardig veel. Bekijk even wat POSITIEF-NEGATIEF voor jou kan doen. Wat we goed kunnen, doen we zelf. Voor het overige werken we samen met zeer goede partners. Zou je graag eens praten over een nieuw aankomend project of wil je juist wat meer info over ons of over de dingen die we doen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

CONTACTEER ONS?
STRATEGIE_POSNEG 1

STRATEGIE

Een project starten we best met een grondige analyse van uw merk, product, doelgroep, identiteit en doelstellingen. Daarna verwerken, brainstormen en ontwerpen we een origineel en briljant concept. Dit kernconcept zal dienen als de rode draad in onze creaties. Op deze manier gaan we consequent te werk en hebben we een garantie op sterke creaties.

— Doelstelling
— Visie & waarden
— Persoonlijkheid
— Naamgeving
— Brainstormen
— Concept

IDENTITEIT_POSNEG 1

IDENTITEIT

De identiteit van uw merk of bedrijf is de sterkste troef. Identiteit speelt een belangrijke rol in de merkbeleving en hoe de klant je ziet. Wij creëren een flexibele, krachtige look and feel, ideeën die duidelijk, herkenbaar en ondersteunend zijn voor de langetermijndoelstellingen van het bedrijf.

— Look and feel
— Identiteit
— Symbolen en iconen
— Kleur en typografie
— Huisstijlgids

MOBIELENWEB_POSNEG 1

MOBILE & WEB

Door het ontwerpen van een positieve gebruikservaring dat het merk online weerspiegelt, integreren we krachtige content management systemen (CMS) zoals bijvoorbeeld WordPress, zo kunnen we u helpen om uw online aanwezigheid te laten groeien.

— CMS (WordPress, Shopify, Drupal)
— Responsive Website Design & Ontwikkeling
— Hosting en mailadressen
— Mobile Apps & Platformen
— UI & UX ontwerp

VERPAKKINGENPRODUCT_POSNEG 1

VERPAKKING & PRODUCT

We hebben ruime ervaring met verpakkingen die zichzelf verkopen. We maken er een totaalpakketje van: design, finetuning, op maat gemaakte templates, vlot contact met leveranciers en respect voor de standaardnormen.

— Verpakkingen
— POP & POS ontwerp
— Winkelinrichting
— Beursstanden

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!