Menu

Een stage om ‘u’ tegen te zeggen

Een stage om ‘u’ tegen te zeggen

Bij POSITIEF-NEGATIEF was ik geen doorsnee stagiaire. Ik heb in vergelijking met anderen geen grafische opleiding achter de rug, maar ben studente communicatiewetenschappen aan de UGent. Tijdens de 9 weken dat ik hier stage liep hebben we toch geprobeerd om mijn taken complementair met het grafische werk én het bedrijf te maken.
 
Ook al was ik een beetje de vreemde eend in de bijt, dat zorgde dat voor geen problemen. Integendeel. Zowel op vlak van communicatie als op grafisch vlak leerde ik veel bij. Bart en Joke deden steeds hun uiterste best om mij boeiende taken te geven. Vaak was dit voorbereidend werk op het grafische aspect. Ik kreeg het nodige vertrouwen en de verantwoordelijk om iets zelfstandig tot een goed einde te brengen.
 
Wat ik – naast concrete kennis en vaardigheden – vooral geleerd heb, is dat werken in de (grafische) communicatiewereld niet zo eenvoudig is als het op het eerste zicht lijkt. Een idee komt niet altijd wanneer je het wilt. Gedulde en opbouwend werken zijn cruciale elementen binnen dit werkveld. Als je met de nodige energie en motivatie aan een project begint, kan het eindresultaat veel voldoening brengen!
 
Aan de mensen die op zoek zijn naar een leuke en leerrijke stage, raad ik POSITIEF-NEGATIEF zeker aan. Je komt er terecht in een enthousiast team dat er samen met jou een zo boeiend mogelijke ervaring van maakt. Er wordt hard gewerkt, maar een mopje (of twee, drie, …) kan er altijd af. Ze staan ook steeds open voor een babbel dus aarzel niet om hen te contacteren!
 
Sarah
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!