Menu

Ostrich Pillow Junior

Ostrich Pillow Junior

Herinner je je nog de leuke en ondertussen populaire Ostrich Pillow? Het ideale gadget en de perfecte metgezel voor een snelle dut. Sinds kort bestaat er ook een mini-versie van dit product voor de kleinsten onder ons. De Ostrich Pillow Junior: sluit je af van de wereld en geniet van een bijzonder zacht kussen! Hier kan je ze kopen.

De OSTRICH PILLOW is een revolutionair nieuw product dat je in staat stelt gemakkelijk een powernap (dutje) te doen, nu altijd en overal. Het unieke ontwerp van de OSTRICH PILLOW, biedt een micro omgeving waarin gezellig en comfortabel een powernap gemaakt kan worden. De OSTRICH PILLOW is zo ontworpen dat je eigenlijk een kleine privé ruimte kunt creëren binnen een openbare ruimte om even te ontspannen en uit te rusten. Zijn rustgevende zachte binnenkant wordt zo even een schuilplaats waar je je handen en hoofd (lichaam en geest) even een korte vakantie kunt geven. Zelfs zonder dat je je bureau, stoel, bank, of waar je ook bent hoeft te verlaten.

OSTRICH-PILLOW-JN_STUDIOBANANATHINGS_01
Wij deden alvast een bestelling!

Voordelen van een powernap met de Ostrich Pillow Junior?

Wist je dat een powernap (dutje) van ongeveer 20 minuten de productiviteit verhoogt met wel 30%. Aangezien we allemaal meer en meer tijd doorbrengen op het werk achter een bureau en voor een computerscherm of op reis zijn, kwamen het designersduo Kawamura-Ganjavian in samenwerking met Studio Banana op een idee om iets te ontwerpen dat je toch de mogelijkheid geeft je even helemaal af te kunnen sluiten voor je omgeving en te rusten.

Een bril dragen met de Ostrich Pillow gaat is wat lastig, maar die heb je tijdens de powernap helemaal niet nodig. Laten we wel eerlijk zijn, je krijgt er waarschijnlijk veel aandacht mee, omdat het er zo bizar uit ziet. Heb je interesse in de Ostrich Pillow dan is-ie hier kan je ze kopen. Slaap lekker!

 

Tags: , ,
Deel

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!