Menu

Coverontwerp ‘SPOO PEE DOO’ – Dimitri Verhulst

Boekcover ontwerp, Illustratie, Print

Coverontwerp ‘SPOO PEE DOO’ – Dimitri Verhulst

‘SPOO PEE DOO’! Nog geen twee weken na ‘Het leven gezien van beneden’ … opnieuw trots en blij met een door ons ontworpen boekomslag.

Gisteren werd ‘Spoo Pee Doo’ internationaal gelanceerd, de nieuwste roman van Dimitri Verhulst over de aanslagen in Europa en onze onverschilligheid daarover. Het boek is gedurende drie weken in vier talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits) en als luisterboek gratis te downloaden via Wetransfer

Tevens ligt er vanaf vandaag een prachtige gebonden versie in de boekhandel. Fier!

DIMITRI VERHULST (1972) behoort inmiddels tot de grote Europese schrijvers. Hij publiceerde 19 boeken, zijn werk wordt verfilmd en voor toneel bewerkt en verschijnt in 25 landen. Een aantal boeken werd bekroond met literaire prijzen, waaronder de Gouden Uil Publieksprijs en de Libris Literatuurprijs. Verhulst schrijft romans, verhalen, novellen, gedichten en toneel. Van de klassieker De helaasheid der dingen werden 400.000 exemplaren verkocht, van het Boekenweekgeschenk 2015, De zomer hou je ook niet tegen, vonden 732.000 exemplaren hun weg naar de lezers. In het najaar van 2016 verschijnen “Het leven gezien van beneden” en “Spoo Pee Doo”, twee boeken die vanuit een vergelijkbare urgentie zijn geschreven.

Voorjaar 2017 presenteert Verhulst de nieuwe vpro-reisserie langs de halteplaatsen van de Europese cultuur, Made in Europe. 

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!