Menu

Testimonials

POSITIEF-NEGATIEF is hét adres als je zoekt naar een grafische partner die meer doet dan uitvoeren van opdrachten. Een partner die niet enkel je opdrachten uitvoert met een hoge mate van perfectie maar eveneens actief mee nadenkt over je concept, je idee, en zelf constant nieuwe invalshoeken helpt bedenken om je boodschap creatief naar buiten te brengen. Na een zeer vruchtbare samenwerking van 3 jaar kunnen wij met zekerheid POSITIEF-NEGATIEF aanbevelen aan elk bedrijf, groot of klein, oud of nieuw en garanderen dat je zal terugblikken op een erg aangename en productieve samenwerking.

Dirk De Block
Eurotuin Groep

De samenwerking met POSITIEF-NEGATIEF hebben wij enkel als POSITIEF ervaren! Er is steeds ruimte voor inspraak en overleg. Elk idee en bijhorend ontwerp wordt bovendien telkens heel mooi gepresenteerd! Er wordt samen gezocht naar het meest leuke resultaat. Het gaat niet enkel om het beeld, maar ook om de juiste slogan die erachter kan schuilen, wat een extra dimensie aan het geheel geeft. Kortom, een heel fijne samenwerking die geleid heeft tot zeer mooie resultaten die veel positieve reacties van buitenaf hebben losgemaakt.

Sofie Michels
Leefschool De Boomhut

Alleen maar positieve dingen kan ik vertellen over POSITIEF-NEGATIEF! Correct werk, binnen afgesproken deadline, creatief en eigentijds. Makkelijk bereikbaar per mail of telefoon en voldoende flexibel. Dat alles binnen een gemoedelijke sfeer! Zeker aan te raden! Elly Van der Elst Powerdrinks

Vlot contact en constructief. Inspirerend en creatief. Bedrijf met perspectief. Algemene indruk: POSITIEF!

Johan Ackerman
Kontakt-Bejaarden vzw

Wij waren op zoek naar iemand die ons bestaand logo wou verder uitwerken en verbeteren, daarnaast hadden we nood aan een grafische partner die ons kon helpen met tal van andere grafische zaken. Al snel was gebleken dat er veel meer potentieel in onze mogelijkse samenwerking zat. Na ontvangst van de prijsofferte zijn we vrij snel tot een akkoord en een correcte planning gekomen om de gevraagde zaken te realiseren. Wij zijn zeer tevreden van de opvolging, communicatie en uitgevoerde werkzaamheden.

Christophe Andries
Evisp bvba

De grootste pluspunten van POSITIEF-NEGATIEF? Een stijl om van te snoepen, frisse creatieve ideeën en een aanstekelijk enthousiasme, gecombineerd met heel veel toewijding en betrouwbaarheid. Samenwerken is hier nog echt ‘samen werken’, waardoor iedereen van elkaar leert en het eindproduct nog beter wordt. Kristel Fransen FOD Volksgezondheid

Zou je graag eens praten over een nieuw aankomend project of wil je juist wat meer info over ons of over de dingen die we doen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

CONTACTEER ONS?
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!